SMD - logo - large white

Solo shoot

chevron-left
chevron-right

Laat je schoonheid door mij vastleggen

Lorem Ipsum is slechts een proeftekst uit het drukkerij- en zetterijwezen. Lorem Ipsum is de standaard proeftekst in deze bedrijfstak sinds de 16e eeuw, toen een onbekende drukker een zethaak met letters nam en ze door elkaar husselde om een font-catalogus te maken.
bekijk onze pakketten

Wat kan je verwachten?

Hoe gaat een fotosessie in z'n werk?

Op basis van beschikbaarheid (datum) plannen wij samen een fotosessie. Ook gaan wij samen jou wensen of ideeën bespreken zodat wij ons beide vooraf erop kunnen voorbereiden.

Op de dag van de fotosessie zullen wij vooraf 5 minuten zitten met een kopje koffie, thee of frisdrank om kennis te maken. Dit zorgt er ook voor dat je je op je gemak voelt tijdens de fotosessie.

Pakketten Solo shoot

Solo fotosessie (1)

€ 199,-

Solo fotosessie (2)

Meest gekozen

€ 350,-

Solo fotosessie (3)

€ 650,-

Onze klanten aan het woord

Naomi verjaardag shoot
Naomi Eleonora

Ik heb eind augustus een hele fijne verjaardagshoot gehad. Ook al vind ik het eng om te poseren, Steffie stelt je helemaal op je gemak. Ik ben blij met het eindresultaat en ik raad iedereen die op zoek is naar een professionele portretfotograaf om een shoot te boeken bij SMD Photography.

Lilium-solo-shoot
Lilium Brownii

Werken met SMD Photography heb ik als heel aangenaam en professioneel ervaren. Steffi is een hele vriendelijke, spontane en doelgerichte fotograaf. Zij geeft duidelijke instructies en opbouwende feedback aan het model om het gewenste resultaat te behalen. Daarbij komt dat zij met haar skills en positieve houding een hele ontspannen sfeer creëert en behoudt. Ik zou haar met alle zekerheid aan iedereen aanbevelen.

Dimitri-engagement ceremony-verlovingsfeest
Dimitri Samuel

Mijn ervaring met SMD PHOTOGRAPHY was zeer goed. Ik heb gezien hoe SMD Photography met passie werkt, haar cliënten goed behandeld en ze een betrouwbaar gevoel geven en soms wanneer het nodig is zelfs extra service biedt. Mijn verloofde en ik zijn zeer tevreden met de foto’s en de kwaliteit. Het zijn foto’s die zo’n mooie uitstraling uitbeelden.

Ik raad andere koppels en toekomstige koppels zeker aan om voor hun diensten SMD PHOTOGRAHY te boeken!

Maricella-commerciele-shoot
Maricella Slijngaard

VRESELIJKKKKKKKKKKK !!!!! SSS… GOEDDD

Nee, ik ben blij hoe jij je klanten op hun gemakt stelt. Kalm blijft wanneer de klant stress heeft. Ik ben enorm dankbaar voor jouw geduld en editing skills want soms maken we je het ook ongelofelijk moeilijk.

Alle foto’s zijn het waard!

Muriel-Beauty
Muriël Masimo

Ik ben zeer tevreden over de fotoshoot die ik heb afgenomen bij SMD Photography. Zelf had ik een portfolio portret shoot. Steffie is een erg ervaren fotograaf en dat zie je ook terug in het eindresultaat. Tijdens de shoot was er een erg aangename sfeer, waardoor je je op je gemakt voelt. Daarnaast gaf ze ook goede aanwijzingen om het beste uit je poses en styling te halen.

De studio is goed bereikbaar met de auto en erg netjes. Verder heeft ze de foto´s ook zeer snel bewerkt naar me toegestuurd en ben ik daar erg blij mee. Bij sommige fotografen moet je namelijk meerdere maanden wachten op de foto´s, bij Steffie duurde het maar 2 weken. Ik zal hier zeker regelmatig terug komen voor portfolio updates!

Esmee-Beauty
Esmee

Ik vond het echt een super leuke shoot om te doen!! We werden heel open ontvangen en de sfeer was ook super fijn! En kon lekker mijzelf zijn! Ook werd ik goed geholpen tijdens de foto’s zelf met wat ik eventueel kon doen! Ik vond het super leuk en raad het zeker iedereen aan om te doen!

Tamara-moeder en kind
Tamara Callender-Natan

As soon as I got to know Steffie I knew she had a talent that needed to be shared with the world. This amazing woman captures unique moments within a second....and all of a sudden there is that unforgettable picture that last a lifetime.

I'm grateful that we had the honour of having our first new born and family pictures taken by you. You made us feel comfortable and took great care of us during the session.

Merci pour tout! You are one in a million!

chevron-left
chevron-right

Veelgestelde vragen

Hoe worden de foto’s/video’s aangeleverd?

Alle (geselecteerde) bewerkte bestanden worden digitaal per mail verstuurd via Wetransfer. Via jou e-mail krijg je van Wetransfer een link waar je de foto’s kan downloaden. Let op: De link blijft ongeveer 7 dagen geldig.

Wanneer krijg ik mijn foto’s?

Het eind resultaat van de foto’s lever ik binnen 3 weken of binnen de afgesproken tijd. Voor bruiloften duurt dit ongeveer 5 – 7 weken. Als je de foto’s eerder wenst te krijgen dan de aangegeven levertijd, dan breng SMD Photography een bedrag van € 70,- aan spoedkosten bij jou in rekening.

Hoe kan ik betalen? Kan ik gespreid betalen?

Ik beschik niet over een pinapparaat. Je kunt vooraf per bankoverschrijving betalen. Het volledige bedrag dient op voorhand overgemaakt te zijn op rekeningnummer ING IBAN: NL78 INGB 0006 0007 82 ten name van SMD PHOTOGRAPHY met jou factuur/reserveringsnummer en achternaam.

Wil je contant betalen? Dat is ook mogelijk, geef dit wel van te voren aan.

Mocht je het bedrag niet in één keer te kunnen betalen is het ook mogelijk om in termijnen te betalen. Geef dit vooraf aan zodat ik een betaalplan kan aanbieden.

Neem je opdrachten aan in het buitenland?

Zeker, ik neem ook opdrachten aan in het buitenland, hiervoor maak ik een aangepaste prijsstelling.

Heb je een studio? Fotografeer je ook op locatie.

Ja, ik heb een studio. Het adres is De Brauwweg 38 – 44, 3125 AE in Schiedam.

Is een fotosessie mogelijk met visagiste en haarstyliste?

Ja, ik werk met verschillende goede visagisten en haarstylisten. Bovendien maakt make up en een goed kapsel de foto compleet. Bij interesse kan je vragen naar de mogelijkheden dan regel ik het voor je. Het is eventueel ook mogelijk om zelf een visagiste of haarstyliste te regelen.

Zijn er ook cadeaubonnen beschikbaar?

Ja, er zijn cadeaubonnen beschikbaar. Neem per mail contact op met mij om een cadeaubon te bestellen.

Fotografeer je ook aan huis?

Ja, het is mogelijk om aan huis te fotograferen bijvoorbeeld bij een Newborn fotosessie of andere doeleinde. Hiervoor reken ik wel extra kosten en reiskosten.

Hoe maak ik een afspraak?

Via contact of per mail: info@smd-photography.com kan je een afspraak maken. Wij nemen binnen 1-48 uur contact op met jou.

Mag ik mensen meenemen naar de fotosessie.

Dat mag.

Mag ik de foto’s zelf kiezen?

Na de fotosessie krijg je de gelegenheid om de foto’s uit te kiezen die je graag wenst te krijgen.

Ik vind meerdere foto’s mooi

Extra foto’s zijn achteraf na te bestellen, per digitale foto zijn de prijzen per categorie verschillend en goedkoper naarmate je een grotere hoeveelheid afneemt. (vanaf 4 foto’s)

Worden er reiskosten berekend?

De fotosessie die op locatie gepland zijn wordt er een standaard vergoeding gerekend voor de kilometers en tijd. Dit is een bedrag van € 0,60 euro per kilometer

Uitloop fotosessie

Het is niet meer dan vanzelfsprekend dat wij de tijd voor u sessie nemen wat kan betekenen dat we iets uitlopen. Dat is geen probleem. Maar er is uiteraard een grens daarom wordt er voor elk halfuur dat de sessie (onnodig) uitloopt € 25,- extra in rekening gebracht.

Wijzigen/Annuleren van een afspraak

Het kan altijd voorkomen dat een afspraak niet door kan gaan op de afgesproken datum. U dient de fotosessie maximaal 48 uur van tevoren te annuleren, zodat we samen een nieuwe afspraak kunnen plannen. Ik reken dan geen extra kosten voor het verzetten van de afspraak.

In geval van annulering van een reeds geboekte fotosessie: u dient 2 dagen voor de dag van aankomst uw reservering te annuleren. Als u uw reservering niet tijdig annuleert, brengt SMD Photography een bedrag van 50% van de kosten bij u in rekening. Bij het niet afmelden of niet komen opdagen op de dag van de sessie dan worden de kosten voor 100% aan u doorberekend. Annuleren kan alleen schriftelijk of per e-mail.

Klaar voor een onvergetelijke shoot?

crossmenu